Zelda-baas Koshia naakt verslagen

YouTuber Delicious Tea houdt van een uitdaging. Op zijn kanaal doet hij de mafste dingen, zoals de Great Jagras van de Monster Hunter World bèta verslaan met alleen je slinger. Nu doet hij de eindbaas van de DLC Champions’ Ballad van The Legend of Zelda: Breath of the Wild de das om terwijl hij naakt, zonder spullen met slechts drie hartjes de strijd aangaat.

Link naakt boss fight

Delicious Tea begint het gevecht zoals gezegd zonder pantser, boog, schild, items, champion powers, maar hij heeft wel zijn dolk bij zich. Later stapt hij over op een ruime collectie ancient short swords. Zoals je kunt zien is de kunst niet geraakt worden. Verder heeft Delicious Tea een leuke truuk om Monk Maz Koshia te herkennen tussen alle klonen: hij gebruikt zijn camera. In de laatste ronde gebruikt hij magnetisme om Koshia’s bommen tegen hem te gebruiken. Binnen zeven minuten is het gedaan met Monk Maz Koshia. Voor iedereen die zijn prestatie wil evenaren of verbeteren heeft Delicious Tea tips in het filmpje gestopt.

Voor degenen die liever kijken naar zijn Monster Hunter World-prestatie, is hier het gevecht tegen de Great Jagras te zien. Delicious Tea klaart het beest met zijn slinger, wat items, wyvernfire mijnen en engelengeduld. Nou ja, binnen vier minuten is het gedaan, maar toch.