Vrouw (38) betaalt 15-jarige voor seks

Een 15-jarig ventje uit Port St. Lucie, in de Amerikaanse staat Florida, is een behoorlijke baas. Niet alleen heeft hij vele malen de liefde bedreven met een 38-jarige vrouw, hij kreeg er nog voor betaald ook!

Spil in het verhaal is ene Rebecca McGraw. De 38-jarige brunette is vorige week opgepakt wegens vele malen seks hebben met een minderjarige.

In de lente van 2016 leerde het jochie de vrouw kennen. Ze nodigde hem bij haar thuis uit om te zuipen en te blowen. Uiteindelijk kwam het tot seks, veel seks. Het ventje heeft McGraw maar liefst zestien keer aan zijn paarsgepunte lans geregen.

Na de seks gaf de vrouw in kwestie haar jonge gigolo haar bankpas mee, waarmee hij bij een flappentap zelf zijn gage mocht pinnen. Uiteindelijk lekte de bijzondere relatie uit toen de moeder van het jochie een berichtje van de vrouw op zoonliefs telefoon ontdekte.

Het mannetje heeft een volledige bekentenis afgelegd. McGraw is gearresteerd wegens seks met een minderjarige. Haar borgsom is vastgesteld op 125.000 dollar.

McGrawDe vrouw in kwestie. Nice? (foto: Port St. Lucie Police Dpt.)