DENK benaderde ook Peter R. de Vries

BN'ers, spaar ze allemaal, moeten ze gedacht hebben bij DENK. Sylvana Simons is namelijk niet de enige BN'er die de partij graag op haar kandidatenlijst ziet staan. Na twee Turken, een Marokkaan en een Surinamer werd het ook wel eens tijd voor een Nederlander bij de partij die meent er voor alle Nederlanders te zijn. Ze benaderde Peter R. de Vries. Dat maakte hij vrijdag bekend in het Radio 1-programma De Nieuws BV.

Peter is benaderd voordat Sylvana woensdag bekendmaakte dat ze zich bij De Lange Arm van Erdogan heeft gevoegd. De misdaadverslaggever, die in 2005 zijn eigen politieke partij PRDV oprichtte, heeft echter gelukkig geen politieke ambities meer. "Ik ga dat niet meer doen. Ik zit in een andere fase van m'n leven''. De Vries denkt dat hij gevraagd is, omdat sommige van zijn standpunten die hij in de media uit overeenkomen met die van DENK. "Dan val je kennelijk op."

Hoewel hij zich niet aansluit bij DENK, schat hij in dat Sylvana 'een goede kans maakt'. "Ik ken haar een beetje. Ik vind het iemand met een hele goede inborst en ze is absoluut niet stom. Ze is slim, ze is menselijk."

DENK benaderde ook Peter R. de Vries
DENK benaderde ook Peter R. de Vries (Foto: BuzzE)