Ubisoft brengt Assassin's Creed Chronicles-bundel uit

Ubisoft brengt vandaag niet alleen Assassin's Creed Chronicles: Russia uit, maar ook de bundel met alle drie de Chronicles-games voor PlayStation 4 en Xbox One.

Spelers reizen in deze 2.5D platformer naar drie verschillende beschavingen en periodes: de Ming-dynastie in China aan het begin van haar val, het Sikh-imperium ten tijde van de voorbereidingen op de oorlog in India en de nasleep van de Oktoberrevolutie in Rusland. Elk Chronicles-deel staat op zichzelf met een unieke setting, stijl, verhaal en Assassin, maar de drie delen komen verhaaltechnisch samen.

De laatste episode, Assassin’s Creed Chronicles: Russia, speelt zich af in 1918. Assassin Nikolaï Orelov moet een laatste missie volbrengen voor de Assassin Order, voordat hij met zijn familie kan ontsnappen. Zijn missie: infiltreer het huis waar de familie van de tsaar door de Bolsjewieken wordt vastgehouden en steel een artefact waar Assassins en Templars al eeuwen over vechten. Hoewel het te laat is om de hele familie van de tsaar te redden, weet hij prinses Anastasia te bereiken. Terwijl hij probeert te ontsnappen, moet hij de prinses en het artefact uit de handen van de Templars zien te houden.

Assassin’s Creed Chronicles: Russia is digitaal verkrijgbaar voor € 9,99. Het Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack, met daarin China, India en Russia, is verkrijgbaar voor € 29,99. Het Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack is op 5 april ook verkrijgbaar voor PlayStation Vita.