Badr Hari misdraagt zich weer eens

Badr Hari heeft opnieuw gedaan waar hij erg goed in is. De kickbokser maakte afgelopen donderdag een hoop stennis in een restaurant in Marokko.

Een krant in Marokko bericht dat de voormalige geliefde van Estelle Cruyff (er gaan geruchten dat haar zoon ook mishandeld is door Badr) met een vriend een restaurant bezocht. Het zou niet om Cristiano Ronaldo gaan. Naar goed Marokkaans gebruik werden de Marokkaans sportman van het jaar en zijn compagnon daar met alle egards ontvangen.

Er gingen echter wat dingetjes mis toen de nacht aanbrak. Badr en zijn mannelijke begeleider kregen flinke ruzie en staken hun dispuut niet onder stoelen of banken. Andere gasten hadden hier nogal wat last van en het personeel van het chique restaurant besloot om het ruziënde stel de rekening te presenteren. De rekening was duidelijk bedoeld om ervoor te zorgen dat er een einde kwam aan de overlast.

Vanzelfsprekend viel deze handeling niet in goede aarde bij de professionele vechtersbaas. Hij was diep in zijn trots gekrenkt. Hij werd nog bozer en dit resulteerde in het nodige gescheld en geduw. Ook beveiligingspersoneel moest het ontgelden.

Uiteindelijk vertrok Hari. De manager van het restaurant heeft laten weten dat de kickbokser niet meer welkom is in zijn restaurant. Als het meezit heeft hij ook voorlopig geen last meer van Badr, want laatstgenoemde is onlangs door een Nederlandse rechter veroordeeld tot 24 maanden cel, waarvan 10 voorwaardelijk. Het zou zomaar kunnen dat hij een half jaartje geen gevaar voor zijn omgeving is.

De topsporter heeft zich in het verleden regelmatig misdragen in het Nederlandse en Marokkaanse uitgaansleven. Vorige maand vond hij het nog nodig om een receptionist van een hotel een mep te verkopen (filmpje).

Proces tegen Badr Hari voortgezet (Foto: ANP)