Bronstige Belg opgelicht via Skype

Een bronstige Belg heeft volgens nieuwssite 1Limburg een dure les geleerd. De man uit Dilsen wilde eens even lekker genieten van een striptease via Skype. Echter zag hij wel zijn centen verdwijnen, maar niet de kleding van de dame aan de andere kant van de lijn.

Tijdens de chatsessie werd afgesproken dat de hitsige Belg een geldbedrag zou overboeken naar zijn gesprekspartner. In ruil daarvoor zou zij zich in evakostuum voor de webcam tonen. Gretig boekte de man het gevraagde bedrag over. Omdat er niks te zien was op de webcam, dacht hij dat er wat mis was gegaan bij de overboeking. In al zijn geilheid besloot hij nog twee keer het bedrag over te maken.

Hulp van mama
Omdat er nog steeds niks gebeurde, was de opgewonden man de wanhoop nabij en riep hij de hulp in van zijn moeder. Maar nog steeds kwam hij niet aan zijn trekken, want de kleren van de chatpartner bleven aan, zelfs nadat ook moederlief twee keer geld overgeboekt had.

Moeders vertrouwde het zaakje niet en sommeerde haar zoon te stoppen met de chat. Omdat er inmiddels wel vijf keer geld van hun rekeningen was afgeboekt, hebben moeder en zoon bij de politie aangifte gedaan van oplichting. Om welk bedrag het gaat, is niet bekend.

Bronstige Belg opgelicht via Skype (Foto: Novum)
Bronstige Belg opgelicht via Skype (Foto: Novum)