Call of Duty lanceert vroege trailer

Call of Duty: Black Ops III komt over twee weken uit, maar zoals gewoonlijk is Activision er vroeg bij met de launchtrailer. Wederom horen we The Rolling Stones op de achtergrond om de oorlogsfeer compleet te maken.

In de campaign-modus, die alleen op PlayStation 4, Xbox One en pc te vinden is, moet je door de hotspots van een nieuwe Koude Oorlog navigeren om je verloren broeders terug te vinden. Spelers kunnen de campaign zowel samen als solo spelen en zijn vanaf nu altijd verbonden met de intelligence grid en hun compagnons tijdens de battle.

De multiplayer heeft als nieuwigheidje een mondvol: momentum-based chain-movement system. Hiermee kunnen spelers behendig door de omgeving bewegen, terwijl ze gebruik maken van jumps, slides en mantling. Call of Duty: Black Ops III multiplayer introduceert daarnaast het nieuwe specialist character system, die het voor spelers mogelijk maakt om de wapens en abilities van negen klassen te verbeteren, door middel van een unlock-systeem dat je punten geeft voor de manier waarop jij speelt.

De zombie-modus 'Shadows of Evil' heeft zijn eigen unieke out of the box storyline, die zich afspeelt in het fictieve Morg City in 1940. In deze film-noir geïnspireerde horror story spelen vier mysterieuze figuren: de Femme Fatale, de Magician, de Detective en de Boxer- de hoofdrol. Ze worden getest op Saw-achtige wijze.

Call of Duty: Black Ops III komt 6 november uit voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.