Vader martelt verkrachter dochter kapot

Een liefdevolle vader uit een dorpje in het noordoosten van India heeft op ultieme wijze wraak genomen op de verkrachter van zijn 14-jarige dochter. Na een galgenmaal heeft hij de man namelijk gemarteld tot deze de geest gaf.

Twee maanden geleden, toen pappa zelf niet aanwezig was, drong de verkrachter –een 45-jarige apotheker- zowel het huis als de dochter des huizes binnen. Haar werd op het hart gedrukt om niets te vertellen, anders zou het verregaande consequenties hebben. Helaas voor meneer de indringer vertelde het slachtoffertje diezelfde dag nog aan haar vader wat er gebeurd was.

Sindsdien was de 36-jarige vader uit op wraak. Naar de officiële instanties stappen was in zijn ogen geen optie, omdat hij bang was dat buren en kennissen de schuld wellicht bij het meisje zouden leggen. Daar komt nog bovenop dat hij de apotheker regelmatig de gelukkige familieman zag uithangen, terwijl zijn dochter getraumatiseerd was.

Enkele maanden na het incident werd de apotheker uitgenodigd om bij de vader wat te eten. Na wat later het laatste avondmaal bleek te zijn, werd de pillendraaier vastgebonden aan een stoel, waarna de vader van het slachtoffer zijn edele delen begon te bewerken met een verhitte nijptang. Daarna ging pappa over op wurgseks, maar dan zonder seks.

De 36-jarige man heeft zichzelf daarna aangegeven bij de politie. Hij is vrijwel onmiddellijk gearresteerd.