Onderzoekers claimen contact met aliens

Het is onderzoekers eindelijk gelukt te communiceren met aliens. Dit zou althans blijken uit een persverklaring van het Arecibo Project.

Ter viering van de 37ste verjaardag van het Wow!-signaal, heeft het onderzoeksteam van de Bermuda Triangle Research Base op Puerto Rico afgelopen vrijdag de hele dag een signaal de ruimte ingestuurd. Aan buitenaardse wezens werd gevraagd zich te melden bij meegestuurde GPS-coördinaten.

Uiteraard stond op de bewuste plek een camera gericht die de hemel afspeurde. Na enige tijd werden vreemde waarnemingen gedaan, waaronder een vliegende schotel. Terwijl deze de lucht inschiet, wordt een vreemd, hoogtonig geluidssignaal opgepikt.

Het onderzoeksteam, geleid door directeur Joshua P. Warren, heeft dit signaal inmiddels geanalyseerd. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat dit zoveel overeenkomsten vertoont met het voornoemde Wow!-signaal, dat het moet zijn uitgezonden door het ruimteschip als bevestiging van een geslaagde communicatie.

Warren is blij verrast door het ruimtesignaal. Volgens hem gaat het hier om een zeer goed ontwikkelde levensvorm die in staat is om door sterrenstelsels en andere dimensies te vliegen. Mogelijk zouden zij zelfs telepathisch kunnen communiceren.

Een urenlange film van de gebeurtenis. Aliens en signaal vanaf 1:40:00
Meer info vind je hier