'Ubisoft bezig met Beyond Good & Evil 2'

Michel Ancel, bedenker van Beyond Good & Evil, werkt waarschijnlijk nog steeds aan het vervolg op de game. Ancel heeft een nieuwe studio opgericht genaamd Wild Sheep Studio, maar blijft ook aan het werk bij Ubisoft. De uitgever zei eerder al dat hij werkt aan 'een extreem ambitieuze titel die dicht bij zijn hart ligt'.

Ubisoft kreeg veel vragen over deze mysterieuze titel. Als antwoord stuurde de uitgever het volgende persbericht rond.

"Beyond Good & Evil is een game die eigenlijk niet te evenaren is, op allerlei manieren. Het spreekt veel generaties van gamers aan en het is een grote inspiratiebron voor Ubisoft Montpelliers vroegere en toekomstige games. Het is veels te vroeg om details te geven over deze nieuwe titel, maar we kunnen zeggen dat Michel en zijn team bij Ubisoft Montpellier hard aan het werk zijn met de kernpunten van Beyond Good & Evil. Ze maken iets wat de grenzen doorbreekt. Ze gebruiken next-gen technologie om een verrassende, innovatieve en geweldige game te creëren. Het hele team is enthousiast over dit project. In de toekomst kunnen we meer laten zien."

Het is zes jaar geleden dat er een teaser trailer opdook voor Beyond Good & Evil 2. Hopelijk gaat het in het persbericht dan ook om het langverwachte vervolg.