'MH17 straf van God'

Het kon en mocht natuurlijk niet uitblijven. Gewoontegetrouw wanneer er een ramp heeft plaatsgevonden, zijn er altijd relikneuzen die niet te beroerd zijn om de nabestaanden nog een extra trap na te geven. Ook bij de ramp van de MH17 blijft dit uiteraard niet uit. Volgens enkele relidioten is het drama te wijten aan een straf van god.

God houdt er namelijk niet van wanneer er drank geserveerd wordt in een vliegmachine. En wanneer de stewardessen dan ook nog in ongepaste kledij een drank rondbrengen die haram is, dan heb je helemaal de poppen aan het dansen.

Dit is althans de mening van de leider van een jeugdbeweging, verbonden aan een Maleisische islamitsche splinterpartij, Ahmad Tarmizi Sulaiman. Terwijl het grootste gedeelte van Maleisië in rouw is, vindt deze vriendelijke vriend het nodig om erop te wijzen dat men er goed aan doet om naar de grote luchttovenaar en zijn grondpersoneel te luisteren. Het was natuurlijk ook wel erg dom van Malaysia Airlines om Allahs bekrompen en bespottelijke wetjes te negeren.

43 Maleisiërs zijn het slachtoffer geworden van de wraak van Allah.

Uiteraard zijn er christengekkies die er exact zo over denken. Een groep die zichzelf heel bescheiden 'Ware Christenen' noemt, is eveneens van mening dat de toorn van god is neergedaald op zowel het vermiste vliegtuig van een aantal maanden geleden, als vlucht MH17.

Het almachtige superieure wezen dat verantwoordelijk is voor de creatie van alles is namelijk ook nog eens lichtgeraakt en kleinzielig. Prostitutie, homoseksualiteit en heidendom vindt God namelijk helemaal niets. Uit wraak heeft hij vlucht MH370 rechtstreeks naar de bodem van de zee gedirigeerd.. De Maleisiërs waren vervolgens zo asociaal om dit duidelijke teken van god te negeren. Nou ja; wie niet wil luisteren moet maar voelen. Vandaar dat god besloot om ook een andere bestemming voor MH17 te bedenken.

De Ware Christenen zijn de mening toegedaan dat niemand zich verdrietig hoeft te maken over de nabestaanden van de slachtoffers van beide vluchten. Deze hadden dit namelijk even nodig en wellicht brengen beide boodschappen ze iets dichter bij de Heer. Er is wellicht nog hoop voor ze. Bovendien: mochten er Christenen aan boord zijn geweest, dan hebben die nu een geweldige tijd in de hemel. Alle anderen branden op dit moment in de hel, aldus leden van deze sekte.