Bandai Namco geeft Project Cars uit

Bandai Namco gaat het racespel Project CARS van ontwikkelaar Slightly Mad Studios wereldwijd uitgeven. Project CARS komt in november uit voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Wii U en pc.

Project CARS laat je een bestuurder maken, kiezen uit heel veel motorsporten en natuurlijk realistisch racen naar de top. Je kunt ook online racen, zelfs in weekendraces time-challenges en community events. Het spel ondersteunt een dynamisch dag- en nachtcylus en weercyclus, diepgeaande tuning van je racemonster en ondersteuning voor Oculus en Project Morpheus.

Beide bedrijven hebben natuurlijk niets anders dan goeds te vertellen over elkaar. "We zijn enorm blij dat we samenwerken met Slightly Mad Studios voor deze veelbelovende titel, waarin de verwachtingen van de gemeenschap samengaan met de expertise van racers om de volgende generatie simulatie te maken", zegt Alberto Gonzlez Lorca, VP Third Parties bij Bandai Namco Games Europe.

"Met een portefeuille van prestigieuze, populaire en iconische titels onder hun hoede isBandai Namco de perfecte partners om onze baanbrekende community-gedreven spel voor spelers over de hele wereld te brengen", zegt Ian Bell, head of studio bij Slightly Mad Studios.

Allemaal prachtig, maar de trailers spreken voor zich waarom het goed is dat er eindelijk een uitgever voor Project CARS is.