DeLange en Reijs zijn powervrouwen

Ilse DeLange en Vivian Reijs mogen zich vanaf zaterdagavond powervrouw noemen. De zangeres en presentatrice kregen van Sky Radio een Powervrouwen Award uitgereikt. Ook Heleen van Royen, Ireen Wüst en Marianne Thieme vielen in de prijzen.

DeLange won de onderscheiding in de categorie muziek. Ze liet Miss Montreal en Julia van der Toorn, bekend van haar deelname aan The Voice of Holland, achter zich. Reijs kreeg de Powervrouwen Award in de categorie showbizz. Zij versloeg Susan Visser en Nicolette van Dam. Van Royen is volgens luisteraars van Sky Radio de krachtigste schrijfster, Wüst de sportster met het meeste power. Thieme won de award in de categorie politiek en versloeg Fleur Agema en Pia Dijkstra.

De prijzen werden zaterdagavond door presentatrice Quinty Trustfull uitgedeeld in Naarden. Daar organiseerde Sky Radio in het kader van Internationale Vrouwendag voor het eerst Powervrouwen in Concert. DeLange verzorgde het speciale concert in de Grote Kerk. Ook Van der Toorn was van de partij.