Boef swaffelt vrouw vol in bakkes

De politie van Miami is op zoek naar een behoorlijk lullige overvaller. Toen hij dinsdagnacht niets van zijn gading vond bij een huisoverval, sloeg hij met zijn blote spermaspeer vol in het gezicht van een bewoonster.

In de nacht van maandag op dinsdag, werd om 3.10 uur hard op de deur van een inwoner van die stad gebonsd. Toen de beste man de deur opende, hielden twee gewapende mannen hem onder schot. Zij eisten geld.

De bewoner peinsde er niet over om zijn zuurverdiende centjes af te geven. Hierop liep het duo door naar de slaapkamer van de schoondochter van de Floridanees. De 33-jarige vrouw werd ruw uit haar slaap gewekt.

De arme vrouw werd onder schot gehouden waarna weer om geld werd gevraagd. Omdat ze ook ditmaal nul op het rekest kregen, besloot een van de overvallers op een ander dwangmiddel over te gaan.

De beste man opende zijn gulp en haalde zijn eenogige slang tevoorschijn. Hiermee sloeg de overvaller recht in de bakkes van de schoondochter. Hierna namen de criminelen twee televisies onder de arm en taaiden af.