Vrouw zoekt naar broekplassende man

Een Amerikaanse vrouw uit Bloomington, Indiana, heeft via de website van Craigslist een nogal opvallende oproep gedaan. De vrouw is namelijk op zoek naar een man die in zijn broek stond te pissen, terwijl hij met haar aan het zoenen was tijdens oudejaarsavond.

De twee hadden elkaar ontmoet toen ze voor de deur van The Video Saloon een sigaretje stonden te roken. De twee raakten in gesprek over hun wensen voor het nieuwe jaar en hoorden dat het aftellen voor het nieuwe jaar was begonnen. Om onduidelijke redenen raakte de vrouw overstuur van het gebeuren en de man besloot haar te troosten door haar te zoenen. Tijdens het daaropvolgende potje tongworstelen merkte de vrouw dat de man wel erg warme gevoelens voor haar had. Deze liepen namelijk in vloeibare vorm langs haar been. De man in kwestie stond zijn blaas te legen.

In haar oproep schrijft de vrouw onder meer: "Ik duwde je weg en dat was het moment waarop je wegrende, maar ik wou dat je was gebleven. Je hebt over me heen gepist maar dat is okee! Ik wil alleen maar weten wie je bent!"

Vrouw zoekt naar broekplassende man
Vrouw zoekt naar broekplassende man