Mevrouw Frans nu onvruchtbaar

De vrouw van Lange Frans kan geen kinderen meer krijgen. Daniëlle van Aalderen is vrijdag geopereerd waarna het voor haar niet meer mogelijk is om een kind te dragen. Om wat voor operatie het gaat, laat ze in het midden.

"Getwijfeld om het wel of niet te delen, maar voor het via via in de media verschijnt dan liever zo. Naar het ziekenhuis voor een operatie", twitterde Daniëlle vrijdag. "Best een vreemd idee dat ik na vandaag nooit meer een baby in mijn buik zou kunnen dragen, gelukkig heb ik twee gezonde mooie kinderen."

De 32-jarige Lange Frans vertelt aan RTL Boulevard dat zijn vrouw al langer klachten had in de baarmoederstreek. Hij laat verder geen details los. "Dat is privé." Vermoedelijk gaat het om een grotere ingreep dan een sterilisatie.

De rapper en zijn vrouw, die in 2008 een zoon en in 2011 een dochter kregen, vinden het 'heel jammer' dat ze geen kinderen meer kunnen krijgen. "Aan de andere kant ben ik nu nog blijer met mijn zoon en dochter, die allebei gezond zijn. Dat is weer heel mooi." Lange Frans heeft dit weekeinde vrij genomen om voor zijn vrouw te kunnen zorgen.