Tyler, the Creator reed in Biebers Ferrari

Tyler, the Creator heeft toegegeven dat hij vorige week in de Ferrari van Justin Bieber reed. Bieber ontkende eerder al dat hij het was die met hoge snelheid door zijn woonwijk scheurde. Diverse buren belden de politie toen ze de wagen met 'snelwegsnelheden' door de chique wijk in Los Angeles zagen gaan.

"Ik zat achter het stuur van Justins auto", twitterde rapper Tyler, the Creator afgelopen weekeinde. "Geef hem niet de schuld. Mensen zijn gemeen en geven de verkeerde de schuld." De boodschap van Tyler was waarschijnlijk bedoeld voor Keyshawn Johnson, een ex-American footballer, die de wagen volgde en tegen entertainmentsite TMZ zei dat Bieber erin zat. De Canadese zanger liet op Twitter weten niet kwaad te zijn op zijn vriend. "Het is al goed, ik heb elke dag met dit soort dingen te maken. Maar toch bedankt."

De 19-jarige Bieber kreeg het enige tijd geleden ook al aan de stok met zijn buren. Hij zou iemand hebben bespuugd en met de dood hebben bedreigd. De zanger ontkent de beschuldigingen.