'Lilo liegt'

Lindsay Lohan zit mogelijk nog dieper in de problemen omdat ze heeft gelogen tegen de rechter. De actrice moet woensdag in een rechtbank in Los Angeles verschijnen, maar zegt te ziek te zijn om over te komen vliegen uit New York. Foto's waarop ze winkelend te zien is lijken dat echter te ontkrachten.

Lohans nieuwe advocaat heeft documenten ingediend bij de rechtbank waarin staat dat de actrice kampt met een infectie aan de luchtwegen. Tussen de papieren zat een brief van haar dokter, die Lohan zaterdag onderzocht. Op dezelfde dag kon ze echter wel lange tijd winkelen, schrijft entertainmentsite TMZ op basis van foto's. Ze zou zelfs hebben gerookt, ondanks de infectie aan haar luchtwegen.

De actrice heeft momenteel drie aanklachten aan haar broek hangen. Ze zou hebben gelogen tegen de politie over een auto-ongeluk waar ze bij betrokken was, terwijl ze nog in een proeftijd zit vanwege juwelendiefstal. Als blijkt dat Lohan ook liegt over haar ziekte kan de rechter een arrestatiebevel tegen haar uitvaardigen.

Het wordt woensdag sowieso een interessante dag voor Lohan. Haar nieuwe advocaat Mark Heller is niet gemachtigd om ook in Californië te werken, waardoor de actrice daar zonder pleitbezorger zit.