Lange Frans gaat logeren

Schaatskampioene Ireen Wüst uit Goirle gaat samen met rapper Lange Frans een nachtje slapen in Villa Morero. Spannend. De overnachting maakt onderdeel uit van een talkshow waarin Martin Morero, het personage van acteur Peter Paul Muller uit Gooische Vrouwen, bekende Nederlanders interviewt.

Voor de interviews in de villa zijn opvallende duo's aan elkaar gekoppeld. Zo is ook modeontwerpster Olcay Gülsen uit Waalwijk uitgenodigd. Zij logeert met Nick Schilder (van Simon).

De talkshow is nieuw en is vanaf eind augustus te zien op de buis. Martin Morero presenteert het samen met tante Cor, ook uit Gooische Vrouwen. "Dit duo kan zich vragen veroorloven die de meest doorgewinterde presentator niet zou durven stellen"  laat de zender die het spektakel gaat uitzenden, SBS, weten.

Andere gasten van de vakantievilla zijn de presentatoren Sandra Schuurhof, Beau van Erven Dorens, Bridget Maasland en Jeroen van der Boom.

Of de lange wüst van Frans zelf ook nog een kijkje komt nemen tijdens de logeerpartij is nog onbekend. De eerste uitzending is op 27 Augustus om 20:30 op SBS6.

ANP - Lange Frans Lange Frans. (Foto: ANP)