Bijtgrage visrolletjes in Dead Sushi

Het is zonnig, rustig en vooral lekker warm vandaag dus met andere woorden: tijd voor een makkelijke wegkijker. Dit weekend vonden wij de trailer en synopsis van een B-film van jewelste uit Japan: Dead Sushi.

Volgens Screen Daily zijn de rechten voor de film verkocht aan Sundream Motion Pictures, een distributiebedrijf dat regelmatig prijzen wint op filmfestivals. Of de film Dead Sushi van regisseur Noboru Iguchi (The Machine Girl) daar ook onder gaat vallen moet nog blijken.

Keiko is de dochter van een legendarische sushikok. Hopend dat zij hem kan opvolgen begint zij een training onder de supervisie van haar vader. Als blijkt dat de lessen veel te streng en ruig zijn rent Keiko weg naar een ontspanningsresort, waar zij opnieuw wil beginnen.  De problemen beginnen volledig uit de hand te lopen als een groep van Komatsu Pharmaceutical incheckt om een sample van de resorts bekende sushi te proberen. Na een kritische afwijzing injecteert de directeur van Komatsu de sushi waardoor het vlees niet alleen tot leven komt maar alles om zich heen probeert te verslinden. Als de hotelgasten een voor een door de visrolletjes worden aangevroten is het aan Keiko om de aanval van zich af te slaan.

Dead Sushi