Halo 4-coveranimatie, speciale editie en gameplaybeelden

Halo 4 is vanaf vandaag te pre-orderen en er is bekendgemaakt dat de game een speciale UNSC-editie krijgt die gericht is op de multiplayer-ervaring. De UNSC Infinity is het grootste ruimtevaartuig dat het leger bevat en dit zal ook de centrale hub worden voor de multiplayer.

Bekijk hieronder de extra content die deze speciale editie zal bevatten.

• War Games Map Pack Access
Na de lancering komen er negen extra maps vrij voor de multiplayer. Deze maps zijn gratis te downloaden voor de eigenaren van deze speciale editie.

• Specializations
Iedere gamer heeft toegang tot specialisaties in de multiplayer. Alleen mensen die de speciale editie hebben krijgen iets eerder toegang tot zes specialisaties waardoor ze makkelijker een hoger level kunnen bereiken. Tijdens aankomende E3-beurs zal er meer bekendgemaakt worden over specialisaties.

• UNSC Infinity Briefing Packet
In de speciale editie zal je ook extra informatie vinden over de beschikbare uitrusting. Fans van het verhaal of mensen die nieuwsgierig zijn kunnen hun hart ophalen met al deze informatie. Ook is er meer achtergrondinformatie over het ruimteschip de UNSC.
 
• Halo 4: Forward Unto Dawn Special Edition
Deze speciale webserie krijgt nog meer exclusieve content die meer informatie geeft over verschillende personages uit de webserie. Daarnaast krijg je ook een speciale blik achter de schermen over het maken van deze webserie.
 
• Bonus digital content through Xbox LIVE
Maak je multiplayerpersonage nog persoonlijker met unieke skins, emblemen en avatarkledij. Dit is allemaal te downloaden via Xbox Live.
 
De Amerikaanse prijs van deze speciale editie ligt $99.99. Bekijk hieronder een screen van de verpakking van deze speciale editie. Er is ook een korte 'animatie'-trailer uitgebracht van de cover van de game, bekijk die daaronder. Helemaal onderop het bericht hebben we een interview met één van de ontwikkelaars waar we ook gameplaybeelden te zien zullen krijgen.
Halo 4