Te grote borsten: vrouw klaagt chirurg aan

Een Californische vrouw heeft van de plastisch chirurg een nieuwe voorgevel gekregen. Toch was de dame in kwestie niet blij. Volgens haar waren de nieuwe tieten een paar maatjes te groot en heeft ze besloten Mark Anthony Knight uit Orange County aan te klagen.

Elisa Geraci wendde zich in eind 2010 tot Knight met het verzoek haar boezem te liften. Na het afvallen waren haar borsten verschrompeld tot theezakjes. De chirurg overtuigde haar echter om een borstvergroting te ondergaan. Geraci betaalde 3500 dollar en ging onder het mes.

Eenmaal uit de narcose schrok de vrouw zich een hoedje. In plaats van de overeengekomen C-cup bleek ze 'enorm grote borsten' te hebben. Hierdoor voelde ze zich'als een monster'. Omdat Knight weigerde de operatie ongedaan te maken, stapte Geraci naar een andere chirurg die het klusje wel klaarde.

Slechts enkele dagen later, op 15 december van dat jaar, bleek Knight uit zijn ambt te zijn gezet. Hij was in zijn kantoor van bil gegaan met een 32-jarige patiënte. Haar echtgenoot, die op de parkeerplaats moest wachten, ontdekte dat zijn vrouw vreemdging. Toen de beste man zijn kinderen naar het toilet begeleidde, hoorde hij neukgeluiden uit de kamer komen.

De arme drommel opende de onderzoeksruimte en zag dat zijn vrouw snoeihard werd genomen door de dokter. Knight smeet de deur dicht en verontschuldigde zich. Omdat hij ook een vrouwen tijdens een onderzoek heeft gezoend terwijl ze dat niet wilde, heeft hij zijn licentie moeten inleveren.