Geruchten Half-Life 3 de kop ingedrukt

Ongeveer een week geleden kwam vanuit het niets een website aanzetten, die op het moment van schrijven het logo verwijderd heeft, die Half-Life 3 aankondigde. Valve drukt deze geruchten nu de kop in en ontkent alles.

Langzaam maar zeker doken er steeds meer geruchten op dat Half-Life 3 aangekondigd zou gaan worden. Zo waren er een aantal websites die doorlinkten naar een Half-Life 3-website en kwamen er geruchten dat een vriend, van een vriend, van een vriend, van een partner van Gabe Newell had gezegd dat er informatie over Half-Life 3 gelekt mocht worden.
Omdat de persoon die deze geruchten de wereld in bracht tamelijk bekend is, hij mocht immers Portal 2 ook een dag van te voren spelen, namen veel mensen dit voor waar aan.

In een mail tussen Gabe en een ander persoon is kort maar krachtig duidelijk gemaakt dat er niks is. Verder heeft uiteindelijk een executive van Steam een forumpost gemaakt waarin duidelijk is geworden dat we allemaal keihard getrolld zijn en dat er nog geen informatie beschikbaar is over Half-Life 3.