Man eet coke uit kont en sterft

Een man uit North Charleston, in de Amerikaanse staat South Carolina, heeft op bizarre wijze het loodje gelegd. De beste man heeft onlangs cocaïne uit de bilnaad van zijn broer gevist en het witte goedje vervolgens opgegeten.

De politie van het Amerikaanse stadje hield op 30 november een auto aan wegens een defecte koplamp. In plaats van de twee broers te bekeuren, besloten de agenten de hele auto uit te kammen. Al snel werden in het voertuig zakjes cocaïne aangetroffen.

Tijdens de zoekactie werden DeAngelo en Wayne Mitchell op de achterbank van de politieauto gezet. DeAngelo vertelde zijn broer dat hij een zoveelste aanklacht er niet kon bijhebben en haalde de drugs uit zijn anus. Deze gaf hij aan zijn broer die het witte poeder vervolgens opat.

Toen Wayne Mitchell zijn hoofd niet meer rechtop kon houden, zette zijn broer het op een gillen. De politie alarmeerde direct een ambulance, maar het mocht niet meer baten. De jongeman was binnen een uur overleden aan de gevolgen van cocaïnevergiftiging.

Voor broer DeAngelo zijn de druiven extra zuur. In eerste instantie zou hij slechts worden aangeklaagd voor drugsbezit. Nu wordt hij echter ook beschuldigd van dood door schuld. Hoeveel coke Wayne heeft opgegeten is niet bekend, maar er wordt geschat dat hij ongeveer 30 gram achter de kiezen had.


Het filmpje met het bizarre incident