Ook Justin Timberlake gaat op stap met marinier

Justin Timberlake is van de partij tijdens een bal van het Amerikaanse korps mariniers. De acteur, die vorige week zijn tegenspeelster Mila Kunis aanmoedigde te gaan, gaat in op een uitnodiging van korporaal Kelsey de Santis. "Als mijn agenda het toelaat, ga ik", zei Timberlake tijdens een persconferentie over zijn nieuwe film Friends with Benefits.

Kunis werd vorige week via YouTube uitgenodigd voor het bal. Op aandringen van Timberlake ging de actrice overstag en stemde ze in met de uitnodiging. Daarop ontving ook Timberlake een videoboodschap. "Als je niet meegaat, heb ik maar een boodschap voor je: cry me a river", zei De Santis.

"Ik ga in op haar uitnodiging", reageerde Timberlake tijdens de persconferentie. "Maar niet omdat ze verwijst naar een van mijn liedjes, waar ik overigens dol op ben omdat ik geen schaamte ken, en zeker niet vanwege al die opgepompte mariniers die achter haar stonden."

Timberlake ging naar eigen zeggen overstag omdat hij nauwelijks uit gevraagd wordt. "Nooit niet. Dus ik was enorm gevleid. Bovendien heb ik gehoord dat ze martial arts kent, dus ik hoop dat we eens kunnen worstelen", grapte de zanger en acteur. "Maar serieus, als mijn agenda het toelaat, dan ga ik. Ik vind het een hele eer."

Timberlake

Ook Justin Timberlake gaat op stap met marinier (Foto: Novum)