Vrouw van 20 verkracht 15-jarig jochie

De politie van Winchester, in de Amerikaanse staat Indiana, heeft ene Shandi Rae Reed opgepakt. De 20-jarige blondine heeft namelijk een 15-jarig jongetje op brute wijze verkracht.

Reed had het ventje, na een middagje met twee vriendjes spelen bij haar thuis, een lift aangeboden op haar scooter. In plaats van hem thuis af te leveren, reed ze terug naar haar eigen huis.

Eenmaal binnen besprong ze het jongetje en bereed zijn roede. Het kereltje wrong zich in allerlei bochten om aan de wellustige dikzak te ontsnappen, maar tevergeefs. "Hij ondernam een poging om Shandi van zich af te duwen", leert het arrestatierapport. "Ze was echter veel zwaarder dan hij en hij kon niet meer weg."

Na de daad belden de twee vrienden van de puber bij de vrouw aan om te vragen waar hun kameraad toch bleef. Reed kwam naar buiten en schepte op over de onvrijwillige vrijpartij.

Uiteindelijk besloot het slachtoffer een bezoekje te brengen aan het ziekenhuis en de politie in te schakelen. Bij de arrestatie ontkende de vrouw in eerste instantie, maar bekende een dag later de feiten. Ze dacht echter dat de knaap al 18 jaar was. Reed heeft gezworen de betrokken agenten te zullen aanklagen.

Reed
De dame in kwestie (Foto: Winchester Police Dpt)