Jack Wouterse geschokt door beschuldiging

Jack Wouterse is geschokt door het bericht dat hij zondag in zijn woonplaats Rotterdam twee stadswachten zou hebben aangereden. De acteur ontkent het verhaal en is woedend over de berichtgeving in De Telegraaf.

De krant schreef dat Wouterse het tijdens het uitlaten van zijn hond aan de stok kreeg met stadswachten, omdat het dier niet was aangelijnd. Toen de acteur ook de grote boodschap van zijn hond weigerde op te ruimen, zou hij in zijn auto zijn gestapt en op de stadswachten zijn ingereden.

"Ik ben tegen geweld. Ik zou nooit iemand slaan, of omver rijden, of wat dan ook", zegt hij tegen RTV Rijnmond. Wouterse zegt dat hij slechts boos in zijn auto stapte en ervandoor ging. Hij wast zijn handen echter niet geheel in onschuld. "Ik heb een grote mond gehad. Ik heb iets gezegd: Gestapo. Dat had ik niet moeten doen", geeft hij toe.

Wouterse denkt dat de stadswacht waarmee hij het aan de stok had met het verhaal naar De Telegraaf is gestapt. "Wat ik ook al ongelooflijk vind, is dat een groot landelijk blad dit bericht zomaar overneemt en niet even komt checken", zegt hij over de krant die in het bericht ook zijn oude cocaïneverslaving oprakelde. "Ik vind dat echt schokkend."


Jack Wouterse geschokt door beschuldiging (Foto: Novum)