Ali B wil twitteren met Willeke Alberti

Ali B hoopt dat Willeke Alberti binnenkort net zo verslingerd is aan Twitter als hijzelf. De rapper heeft vrijdag een account aangemaakt voor de 65-jarige zangeres. Als vijfhonderd mensen haar gaan volgen, zal B een poging wagen Alberti over te halen de account echt te gaan gebruiken.

"Zal ik Willeke aan de Twitter helpen? Bij vijfhonderd voorstanders ga ik het regelen", stelde Ali B vrijdagochtend voor. De 29-jarige rapper werkte voor zijn nieuwe programma 'Ali B op Volle Toeren' samen met Willeke Alberti. B en zijn collega Kleine Viezerik namen Alberti's hit 'Telkens Weer' onder handen. Alberti ging op haar beurt aan de slag met Kleine Viezeriks nummer 'Meisje Luister'.

Die samenwerking beviel Ali kennelijk zo goed dat hij nu via Twitter contact wil houden met Willeke. "Ik maak een account aan voor Willeke Alberti en bij vijfhonderd followers haal ik haar over om actief te zijn", legde de rapper zijn plan uit. Ali kreeg meteen reacties van zijn volgers. "Ik ben nummer vijfhonderd? regel het maar!" Ook andere BN'ers blijven graag op de hoogte van het wel en wee van Willeke. "Doen, Willeke op Twitter", reageerde talentscout Henkjan Smits.


Ali B, je weet (Foto: Novum)