Arrestatiebevel voor Randy Quaid

Tegen Randy Quaid en zijn echtgenote is een arrestatiebevel uitgevaardigd. De Independence Day-acteur en zijn vrouw Evi kwamen niet opdagen bij een hoorzitting naar aanleiding van hun arrestatie in september. De rechter heeft de borg voor het stel vastgesteld op vijftigduizend euro.

Het echtpaar verbleef vorige maand enige tijd in een huis in Californië, zonder dat zij daar toestemming voor hadden. De twee beweerden dat zij de eigenaren van het huis waren, maar documenten toonden aan dat het huis al drie jaar op naam van iemand anders stond. Bovendien bleek dat ze er voor meer dan vijfduizend dollar schade hadden aangericht.

Randy en Evi Quaid werden gearresteerd wegens inbraak en moesten zich maandag in de rechtbank van Santa Barbara verantwoorden. Ze kwamen niet opdagen. Het echtpaar wordt volgende week dinsdag opnieuw bij de rechter verwacht.

Randy en Evi Quaid raken steeds dieper in de problemen. Ze worden al enige tijd verdacht van het plegen van fraude en werden eerder dit jaar ook gearresteerd voor een openstaande borgsom.

De 60-jarige Randy Quaid speelde rollen in Independence Day en National Lampoon's Vacation. Hij is de oudere broer van acteur Dennis Quaid.


(Foto: Novum)