Nachtkijker betrapt lerares vrijend met leerling

De politie van Gila River, een stadje in de Amerikaanse staat Arizona, heeft een nachtkijker moeten inzetten om een 26-jarige lerares te betrappen op een vrijpartij met een veertienjarige leerling. Andrea Martinez wordt nu beschuldigd van kindermisbruik en seks met een minderjarige.

De politie zag woensdagavond laat een witte SUV aan de kant van de weg staan. Omdat ze dit verdacht vonden, besloten ze met een nachtkijker het voertuig beter te bekijken. Tot hun grote verbazing zagen ze een stelletje de liefde bedrijven.

Toen het tweetal uit de auto stapte en ruzie maakte, besloot de politie tussenbeide te komen. Terwijl de agenten het stelletje op hun gedrag aanspraken, ontdekte de politie dat de jongen slechts veertien jaar oud is en Martinez zijn voormalige lerares.

De jonge vrouw bleek tijdens de arrestatie nog steeds werkzaam op dezelfde school. Het stel heeft bekend in de auto een nummertje te hebben gemaakt. De jongen bekende tevens een maand geleden ook al met Martinez seks te hebben gehad.