10,5 jaar cel voor kinderverkrachter

Een Duitse kinderverkrachter moet voor 10,5 jaar de cel in. Dat heeft de rechtbank in Trier bepaald. De 38-jarige Christoph G. misbruikte tussen 2002 en 2009 zeven jongens in de leeftijd tussen de zeven en vijftien jaar oud, waaronder een tweeling. Hij dwong zijn slachtoffertjes om wodka te drinken. Daarna misbruikte hij de jongetjes op beestachtige wijze.

De Duitser genoot het vertrouwen van de kinderen en hun ouders, omdat hij werkte als trainer op een turnclub. Christoph G. filmde zijn zieke daden en zette die op het internet, waar ze ontdekt werden door een journalist die ze doorgaf aan de politie. Die deed vervolgens onderzoek naar de filmpjes. In een poging om de identiteit van de man te achterhalen werd het Duitse opsporingsprogramma 'Aktenzeichen XY ungelöst' ingeschakeld.

De moeder van de tweeling herkende op tv haar kinderen en de dader. Veertien uur later werd de Duitser opgepakt en werd zijn computer in beslag genomen. Daarop stonden 362 kinderpornofilmpjes en nog eens 26.930 gruwelfoto's. Christoph G. heeft zijn gruwelijke daden bekend.