Cheatende gamer krijgt mes in hoofd

Een zeventienjarige jongen uit de noord-Chinese provincie Jilin kijkt voortaan wel uit als hij nog een keer wil cheaten in een internetcafé. Hij heeft het bijna met de dood moeten bekopen. De bedrogen gamers waren namelijk zo boos, dat ze de Chinees een mes van dertig centimeter in zijn hersens staken.

De gamer zat onlangs in het internetcafé de game 'CounterStrike' te spelen. Ineens kreeg de groep waarmee hij speelde door dat hij valsspeelde met een zogeheten 'wallhack'. Met deze cheat is het mogelijk om door muren te kijken.

Zijn medespelers konden het echter niet waarderen. In de cyberkroeg barstte een enorm gevecht uit, dat resulteerde in een dertig centimeter groot mes in de hersenpan van de cheater. Het enige waar het lemmet op vastliep was het andere uiteinde van zijn schedel. Volledig bij bewustzijn werd de valsspeler met spoed naar het ziekenhuis gebracht, alwaar ze hem direct opereerden.

In een tien uur durende operatie wist men vakkundig het mes uit de hersenen te verwijderen. Volgens de artsen heeft de gamer mazzel dat het lemmet geen vitale delen heeft geraakt. Wel was het mes nogal roestig, vandaar dat de valsspeler enige tijd in de gaten moet worden gehouden, mochten er roestdeeltjes in zijn hersens zijn blijven zweven.

Het bewuste cybercafé is erg populair onder Chinese jongeren. Het is een van de weinige kroegen waar men zich niet hoeft te identificeren. Naar aanleiding van dit gevecht kan men nog wel bezoek verwachten van de autoriteiten.

Gamer met mes
Dat dit kan in China!
Voor meer, minder smakelijke foto's, check de bron