3FM Serious Request door magische grens

De tussenstand van 3FM Serious Request is na vier dagen door de magische grens van één miljoen euro gegaan. Vanmiddag maakten de dj's Gerard, Giel en Annemieke bekend dat er al 1.058.594 euro is opgehaald voor het Rode Kruis.

Dit is ruim twee ton meer dan vorig jaar na dag 4, hoewel de actie dit jaar een etmaal eerder begonnen is. De dj's zijn nu over de helft; over twee dagen is de actie weer voorbij.

Afgelopen nacht bleef Roel van Velzen 'slapen' in het Glazen Huis, hoewel hij weinig geslapen heeft. Roel zorgde met zijn keyboard en gitaar voor een gezellige sfeer in het Glazen Huis en op de Grote Markt in Groningen. Ook stelde hij zijn keyboard beschikbaar voor de veiling.

De tegen-de-wind-in-goochelaar Hans Klok zou aankomende nacht bij de dj's overnachten, maar hij is ziek. Daardoor is het programma omgegooid en blijft Angela Groothuizen vanavond slapen. En ook al is het buiten koud, vanavond om 22.15 uur gaan acht meiden, slechts gehuld in bikini en schort, het Glazen Huis wassen.

De slaapgast voor morgen is Waylon. 3FM Serious Request is nog steeds te volgen via 101TV, 3FM en het internet. Op het forum wordt er ook druk gepraat over de actie in dit topic.