Hondenbezitter stuurt hond op controleur af

Een controleur is gistermiddag aangevallen door de hond van een 38-jarige Hagenaar, die het nodig vond om zo zijn onvrede te uiten over een zojuist ontvangen bekeuring. De ambtenaar werd in zijn arm gebeten, maar hield geen verwondingen aan de aanval over.

De Hagenaar liet zijn hond uit in de Dalerveenstraat in de Hofstad. Nadat de hond een grote boodschap had gedaan en de man vervolgens doorliep werd hij aangesproken door twee controleurs. Nadat ze de man vroegen om de ontlasting van de hond op te ruimen werden de ambtenaren getrakteerd op de nodige beledigingen en bedreigingen.

Toen één van de controleurs vervolgens zijn bonnenboekje tevoorschijn trok en een bekeuring uitschreef stuurde de Hagenaar zijn hond op de controleur af. Uiteindelijk kregen de controleurs hulp van politieagenten, die meerdere processen verbaal uitschreven tegen de heetgebakerde hondenbezitter. Naast de bekeuring voor het niet opruimen van de rommel van zijn hond wacht hem ook een straf wegens belediging van en geweld tegen ambtenaren in functie.

Met dank aan bloggerdt voor de submit.