'Rosales en Charisteas te duur'

Diverse media in Argentinië melden dat de kans klein is dat Mauro Rosales terug zal keren naar zijn thuisland. River Plate had interesse in de vleugelspeler, maar dit ketst waarschijnlijk af op het transferbedrag dat Ajax vraagt.

Het geldbedrag dat de Amsterdamse club voor Rosales wil hebben ligt rond de 3 miljoen euro, maar dit is voor River Plate erg veel. De nieuwe coach van de Argentijnse ploeg, Daniel Passarella, gaf eerder al aan dat hij de 24-jarige speler wel graag bij zijn selectie zou willen hebben.

In Spanje gaan geruchten dat Real Mallorca opnieuw achter Angelos Charisteas aanzit. De ploeg is nog steeds op zoek naar een goede spits. "Hij staat op ons verlanglijstje, maar als de transfer in de zomer niet lukte vanwege het financiele plaatje dan wordt het nu opnieuw erg moeilijk aangezien Ajax halverwege het seizoen nog meer zou kunnen vragen. We moeten vrezen dat hij niet naar Mallorca komt." aldus een woordvoerder. De Griek heeft zelf al aangegeven het seizoen gewoon bij Ajax af te maken. Een tussentijds vertrek is hierdoor dus ook niet aan de orde.