Gezin valt agenten aan

In het Amerikaanse Severn liep een gezinsruzie in de auto zo hoog op dat omstanders de politie alarmeerden. De eenmaal gearriveerde agenten kreeg te maken met een agressieve zoon, een vader met een slagersmes en een moeder met losse handjes.

Jeremy Glodek (20) en zijn ouders Jerald (56) en Debra Glodek (57) kregen een hoogoplopende ruzie in de auto. Toen de gealarmeerde agenten het gezin wilden benaderen, kreeg Jeremy het op de heupen. De agressieve jongen probeerde de agenten aan te vallen, maar werd in plaats hiervan gearresteerd.

Jerald, die het niet eens was met deze arrestatie, pakte een slagersmes uit de auto en probeerde de agenten neer te steken. Hij staakte de aanval toen de dienstwapens tevoorschijn kwamen.

Hier bleef het echter niet bij. Debra deed een poging het slagersmes te pakken te krijgen met de bedoeling de agenten te verwonden. Toen ze het mes niet te pakken kreeg, besloot ze het met haar blote vuisten op te lossen. Dit lukte ook niet en het drietal werd direct gearresteerd.

Het gezin wordt aangeklaagd wegens mishandeling. Jerald wordt ook nog eens beschuldigd van poging tot doodslag.