Flyeren voor babylijkje

In en rondom Den Bosch zal de politie woensdag flyers verspreiden om zo meer informatie los te krijgen over het in januari gevonden babylijkje. In totaal zullen er maar liefst 74 duizend flyers huis aan huis worden verspreid. Dit maakte de politie vanavond bekend in het regionale opsporingsprogramma op Omroep Brabant. Morgen zal ook 'Opsporing verzocht' aandacht aan de zaak besteden.

Tevens maakte de politie bekend dat de baby van hooguit enkele dagen oud werd aangetroffen in een plastic boodschappentas van Albert Heijn. Door getuigen zouden slechts een dag voor de vondst van het lijkje twee mannen in een rode auto zijn waargenomen. De politie hoopt door middel van de flyeractie meer informatie te krijgen over deze twee mannen.

Het babylijkje werd op vier januari gevonden bij het Engelermeer in Den Bosch. Het meisje was slechts enkele dagen oud toen ze stierf, haar navelstreng zat zelfs nog aan het lichaampje vast. Over de ouders van het meisje, dat bekend werd als 'Engel van 't Meer', is nog niets bekend.