Nederlandse vrouw graag beetje stout

De Nederlandse vrouw mag graag een beetje stout zijn. Ze stuurt weleens een ondeugende sms, doet het graag op gewaagde plekken als de lift en vergeet zo af en toe ondergoed aan te trekken.

Bijna de helft koopt weleens een seksspeeltje of een erotisch product. Dat blijkt uit een donderdag gepubliceerd onderzoek in opdracht van de erotische keten Christine le Duc, onder 430 vrouwen.

Meer dan een derde gaf aan weleens te fantaseren over erotische rollenspellen. De singlevrouw serveert graag hapjes als aardbeien, slagroom en oesters. De vrouw met partner geeft de voorkeur aan een pornofilm als extraatje.

Bijna 40 procent stuurt regelmatig een stout sms'je aan de eigen partner, en 13 procent doet dat minstens een keer per maand aan een ander dan die eigen partner.

Stoute BN'ers
Stoute BN-vrouwen zijn Bridget Maasland, Katja Schuurman en Patty Brard, vonden de ondervraagde dames. Een stoute vrouw wordt door hen omschreven als eentje met een diep decolleté, een split in de rok en een onschuldig uiterlijk.

Christine le Duc wil met een speciale campagne een beter inzicht krijgen in de wensen van de vrouw. Op de website Hoestoutbenjij.nl kunnen vrouwen zelf testen hoe ondeugend ze zijn, maar ook een gepersonaliseerd filmpje doorsturen naar vriendinnen - of anderen.