"Marsmannetjes saboteren Marslandingen"

TheChameleon vertaalde, herschreef en submitte dit bericht!

Wetenschappers proberen nog steeds contact te maken met de Europese Marslander Beagle 2, maar Dr. Franklin Ruehl, kernfysicus van beroep, denkt inmiddels de reden voor alle problemen te weten: Marsmannetjes saboteren de satellieten.

Volgens Dr. Ruehl zijn er zo veel problemen met Marslandingen, met name in vergelijking met andere ruimte-expedities, dat sabotage door Marsbewoners niet uit te sluiten is.

Er is nog geen bewijs gevonden voor intelligent leven op Mars, maar Ruehl denkt dat er misschien wel een ondergrondse beschaving bestaat, die moedwillig probeert om niet door aardbewoners ontdekt te worden.

Face on Mars Hij baseert zijn theorieën niet op oude sciencefictionfilms. Ruehl zegt dat er op Mars objecten zijn die laten zien dat er wel degelijk een geavanceerde cultuur op Mars zou kunnen bestaan. Hij doelt bijvoorbeeld op de bekende gezichtsvorm, en een enorme "begraafplaats" bij de poolkappen van Mars, waar keurig geordende grafstenen van 60 meter hoog staan.

Ruehl realiseert zich dat zijn theorieën niet bepaald conventioneel zijn, maar hij vermoedt dat hij snel zijn gelijk zal krijgen. De Marslandingen die de komende weken zullen plaatsvinden zullen zijn theorieën bewijzen.