[WK] Uitslag Duitsland - Saudi-Arabië

WK 2002 (Zuid-Korea en Japan)De wedstrijd tussen Duitsland en Saudi-Arabië (Groep E) is geëindigd in een 8-0 overwinning voor Duitsland.

De Duitsers waren superieur ten opzichte van Saudi-Arabië. Klose opende de score voor Duitsland al in de 20e minuut. In de 25e minuut trof hij weer doel. In de 42e minuut was het vervolgens de buurt aan Ballack (3-0), waarna Jancker in de 45e minuut de 4-0 mocht aantekenen.

In de tweede helft duurde het een tijdje voordat er weer een doelpunt viel. Maar in de 70e minuut ging de doelpuntenmachine weer aan. Het was opnieuw Klose die doel trof. Drie minuten later, in de 73e minuut dus, was het Linke die de 6-0 op het scorebord bracht. Bierhoff schoot in de 84e minuut de 7-0 binnen. In de blessuretijd bracht Schneider door middel van een vrije trap de eindstand van 8-0 op het scorebord.

Morgen staan er vier wedstrijden op het programma. Om 07:30 uur zal Argentinië tegen Nigeria spelen. Om 09:30 uur neemt Paraguay het op tegen Zuid-Afrika. Om 11:30 uur speelt Engeland tegen Zweden. En om 13:30 uur tenslotte, speelt Spanje tegen Slovenië.