Nu officieël: Karin eruit

Het is net officieël bekend gemaakt, Karin mag de kerst thuis vieren. Zij moet namelijk vanavond in de late uitzending het huis verlaten. Ze werd door het Nederlandse publiek weggestemd met het volgende percentage:

Karin 56,1%
Ruud 25,6%
Bart 18,3%

De percentages op Voorspel.nu klopten zeer goed met de echte percentages, het blijkt dus dat het internettend publiek een goede afspiegeling is. Op Voorspel.nu werd het volgende gestemd:

Karin 62,0%
Ruud 25,3%
Bart 12,7%

Maar ook onze eigen uitslag van de "Wie mag het huis verlaten"-poll kwam dicht in de buurt van de uiteindelijke uitslag:

Karin 56,5%
Ruud 29,1%
Bart 14,4%

Voor het eerst was Bart een beetje zenuwachtig. Ook Ruud voelde, zo zei hij zelf, z'n hart bonken in z'n keel. Karin pakte het verlies nuchter op, maar liet haar tranen wel even de vrije loop. Door de zenuwen kon ze niet verder met nagellakken, dus dat nam Bart maar even over. Willem is altijd een beetje stil na 'het moment' en zo ook nu. Hij ging verder met eten koken. Ruud's opmerking "Lekker thuis met Kerst en met oud & nieuw" benadrukte nog even dat de bewoners nog steeds in de schijn leven dat ze er pas op 01-01-2000 uit komen, wat dus een dag later is dan werkelijk. Karin was benieuwd wie er vanavond allemaal zouden zijn. Waarschijnlijk krijgen de heren het er nog moeilijk mee dat de laatste dame van het gezelschap er tijdens de laatste uurtjes niet meer bij is...
We wachten af.
Submitter:  Bron: Veronica