BB bewoners hebben het nu op Mus gemunt

Was Wouter gisteren de pineut, vandaag is het Mustapha die niks goeds kan doen.
En weer is het Margriet die zich plotseling ergert. Gisteren haalde zij Wouter en vervolgens ook Judith nog door het slijk. Vandaag is het tijd voor Mustapha.

De aanleiding is nogal knullig: Mustapha staat op van de eettafel en loopt naar buiten om een praatje te maken met Stefan. Zodra hij weg is begint Margriet. Zij kan niet begrijpen dat Mus zomaar opstaat en niet even gezellig blijft zitten.

Vervolgens komen een heleboel oude ergernissen, in opgeblazen vorm, naar boven. Mus houdt nooit rekening met iemand, heeft schijt aan iedereen enzovoort. Laurens gooit nog wat olie op het vuur, door te melden dat hij het wel vreemd vindt dat Mus nu hij genomineerd is opeens heel de dag in de keuken staat te poetsen, terwijl hij normaal nooit wat doet.

Dit is voor Margriet aanleiding om nog even verder te roddelen, al probeert Jeanette en later ook Laurens, om de gemoederen te sussen.

'Ik durf te wedden dat hij Big Brother ook nog wint,' moppert Margriet verder.

Is dat wat Margriet dwarszit? Gisteren gunde zij het Wouter al niet dat hij als enige niet genomineerd staat, en nu verdient (haar ooit goede vriend) Mustapha het niet om te winnen omdat hij niet sociaal genoeg is. Maar is roddelen over je medebewoners wel zo sociaal?