FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 1 juni 2024

Real Madrid wint voor vijftiende keer Champions League na winst op Borussia Dortmund

Real Madrid heeft voor de vijftiende keer de Champions League gewonnen. Op Wembley won de Spaanse ploeg met 2-0 van Borussia Dortmund.

Voorafgaand aan de finale tussen Real Madrid en Borussia Dortmund was de Spaanse ploeg de grote favoriet om voor de vijftiende keer de Champions League te winnen. Maar het was Dortmund dat in de eerste helft de sterkste ploeg was. De Duitse ploeg stond verdedigend goed en kwam er meerdere malen gevaarlijk uit. Dortmund kreeg kansen via Julian Brandt en Karim Adeyemi. Ook Niclas Füllkrug was gevaarlijk en na een pass van Ian Maatsen raakte de Duitse spits de paal, maar deed dat wel in buitenspelpositie. Daarnaast was er nog een afstandsschot van Marcel Sabitzer, maar dat werd gekeerd door de doelman van Real Madrid.

Real Madrid had in de eerste helft geen antwoord op het solide spel van Dortmund, maar kwam in de tweede helft beter in het spel zonder direct gevaarlijk te worden. Een vrije trap van Toni Kroos was de eerste dreiging, maar die werd vakkundig door de doelman van Dortmund gekeerd.

Het duel kwam daardoor steeds meer in evenwicht tussen de beide ploegen tot plots Dani Carvajal raak kopte uit een corner van Kroos, die zijn laatste wedstrijd speelde in clubverband. Dortmund probeerde met de nodige wissels nog de wedstrijd om te draaien, maar nadat Maatsen de bal knullig inleverde maakte Vinícius Júnior de 0-2.

Enkele seconden kwam de hoop terug bij Dortmund nadat Füllkrug na een assist van Donyell Malen raak kopte, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Real Madrid won zodoende voor de vijftiende keer de Champions League.

NHL: Panthers en Oilers in eigen huis op matchpoint

De beslissende fase van de conferencefinales is aangebroken in de Noord-Amerikaanse ijshockeycompetitie NHL. Zowel in het oosten als in het westen werden de vijfde wedstrijden gespeeld en in beide finales stond het 2-2, waardoor het in beide finales nu met de volgende wedstrijd afgelopen kan zijn.

New York Rangers - Florida Panthers (2-2)
In Madison Square Garden begonnen de Rangers redelijk goed, hoewel het tot vroeg in de tweede periode duurde voor de score geopend werd: Chris Kreider maakte een shorthanded goal. Zes minuten later trok Gustav Forsling de stand echter gelijk en halverwege de derde periode kwamen de Panthers dankzij Anton Lundell op voorsprong. Sam Bennett tekende met een empty netter voor 1-3, waarna de 2-3 van Alexis Lafreniere nog vooral voor de eer van de Rangers was. De Panthers mogen het zaterdag in eigen huis proberen af te maken.

Dallas Stars - Edmonton Oilers (2-2)
Ryan Nugent-Hopkins opende na een klein kwartier de score namens de Oilers en vroeg in de tweede periode kreeg hij het stadion in Dallas nog stiller met zijn tweede powerplaygoal. Vier minuten later tekende Philip Broberg zelfs voor de 0-3, waarna een treffer van Wyatt Johnston zes minuten voor tijd alleen de eer van de Stars nog een beetje kon redden. Ook de Oilers mogen het in eigen huis proberen af te maken zondag.

Speelschema
Zaterdag 1 juni, 20.00u (02.00u NL) - Eastern Conference Finals, game 6; Florida Panthers - New York Rangers (3-2)

Zondag 2 juni, 20.00u (02.00u NL) - Western Conference Finals, game 6; Edmonton Oilers - Dallas Stars (3-2)

Griekspoor laat Zverev ontsnappen in derde ronde Roland Garros

Tallon Griekspoor heeft zich op Roland Garros net niet weten te plaatsten voor de vierde ronde. In een spannende wedstrijd tegen Alexander Zverev kwam de Nederlander in de vijfde en beslissende set met twee breaks op voorsprong, maar verloor uiteindelijk in de supertiebreak van de Duitser: 3-6, 6-4, 6-2, 4-6, 7-6 (3).

Tallon Griekspoor moest het in de derde ronde van Roland Garros opnemen tegen Alexander Zverev. Na een zenuwachtige openingsgame, waarin de Nederlander een aantal breakpunten moest wegwerken speelde Griekspoor sterk en zou de eerste set met 3-6 winnen. Ook in de tweede set had de beste Nederlandse tennisser tot halverwege de set het overwicht en kreeg kansen op de service van Zverev. Die wist de Duitser weg te werken, waarna hij tegen het eind van de set voor de eerste keer de service van Griekspoor brak en ook direct de tweede set won.

In de openingsgame van set drie waren de eerste kansen voor Griekspoor. De Nederlander kon geen van zijn kansen benutten en verloor vervolgens snel zijn eigen service en zou de set eenvoudig naar Zverev gaan. Na de derde set liet Griekspoor zich behandelen aan een blessure en leek de wedstrijd eenvoudig gewonnen worden door de nummer drie van de wereld. De Nederlander, die zelf een twintigtal plaatsen lager staat op de wereldranglijst draaide de wedstrijd toch weer om. Griekspoor kwam als eerste met een break voor en ondanks meerdere breakpunten op zijn eigen service sleepte de Nederlander een vijfde set eruit.

In de beslissende vijfde set had Griekspoor het telkens moeilijk op zijn eigen service, maar de Nederlander zorgde voor de eerste break in set vijf na een slordige game van Zverev. In de game daarna overleefde Griekspoor meerdere breakpunten en vervolgens brak hij nogmaals de service van de Duitser. Griekspoor leek op weg naar de vierde ronde op Roland Garros, maar gaf het daarna volledig weg. Zverev brak tweemaal op rij de service van de Nederlander en het stond weer gelijk in de set (4-4). Daarna hielden beiden hun service waardoor een supertiebreak de beslissing moest brengen. Daarin viel het de kant op van Zverev en staat de Duitser in de vierde ronde van het tweede grandslamtoernooi van het jaar.

Nieuw: friet thuis laten bezorgen

Onlangs kwam Koen Wijn, radio presentator bij Omroep Brabant, tot de ontdekking dat hij bij thuisbezorgd.nl geen friet kon bestellen. Onder druk van vele klachten is de bezorgdienst inmiddels gezwicht en is er nu wel friet te vinden.

Koen had enorme zin in wat lekkere frieten. Tot zijn ontsteltenis bleek de categorie "friet" niet te bestaan in de app van de bezorgdienst. Na verder speuren vond de presentator wel een categorie "patat", die als een inferieur alternatief door bleek te gaan voor friet.

Met het door hem gepresenteerde radioprogramma "Wakker!" starte hij een campagne op, om zoveel mogelijk mensen te laten klagen over het gebrek van deze dienst. Hoewel de klachten in eerste instantie werden afgewimpeld, is de maaltijdbezorger inmiddels gezwicht voor de druk: de categorie "friet" is toegevoegd!

MotoGP-sprint in Mugello levert weinig spanning op, Veijer op P4 in Moto3

Op het razendsnelle circuit van Mugello is zaterdagmiddag de sprint in de MotoGP aldaar verreden. Dat werd niet de meest spectaculaire sprint ooit, maar voor het in grote getalen aanwezige publiek was het uiteraard wel weer vermakelijk.

Jorge Martin stond op poleposition en had Francesco Bagnaia en Maverick Viñales naast zich op de eerste rij. Op rij twee stonden Marc Marquez, Enea Bastianini en Franco Morbidelli, voor Pedro Acosta, Alex Marquez, Aleix Espargaro, Alex Rins, Miguel Oliveira en Raul Fernandez.

Bagnaia kende een uitstekende openingsronde en kwam als leider door, voor Martin, Bastianini, Marquez en de sterk vertrokken Brad Binder. In de strijd om plek twee ging het al snel fout voor Bastianini, die Martin probeerde te pakken, maar de bocht niet kon houden en onderuit ging.

Nadat de rust een klein beetje terug was gekeerd had Bagnaia een mooie voorsprong te pakken, Marquez duelleerde met Martin om de tweede plek. In het middenveld kegelden Oliveira en Fabio Quartararo er ondertussen uit, nog geen ronde later deed Martin dat vanaf plek drie bij zichzelf.

Bagnaia's overwinning kwam geen moment in gevaar, Marquez reed naar een uitstekende tweede plek en Acosta completeerde het podium. Zondag wordt de Grand Prix verreden, die gaat om 14.00 uur van start met dezelfde startopstelling als voor de sprint.

Moto3 en Moto2
De Grand Prix-dag wordt zondagochtend om 11.00 uur geopend door de jongelingen in de Moto3. David Alonso heeft daar weer eens een poleposition te pakken, voor Ivan Ortola en José Antonio Rueda. Collin Veijer staat op een keurige vierde plek, naast Daniel Holgado en Luca Lunetta.

Om 12.15 uur begint de Moto2 er dan aan met Joe Roberts, Sergio Garcia en Alonso Lopez op de eerste rij. Zonta van den Goorbergh vertrekt vanaf de zeventiende plek, Bo Bendsneyder is er ook dit weekeinde nog niet bij.

'Russische soldaten komen na hun dood op het slagveld weer tot leven'

Artemiy Vladimirov, aartspriester van de Russische Orthodoxe kerk legt in een interview uit dat soldaten die voor Rusland op speciale missie zijn in Oekraïne de dood niet hoeven te vrezen. Met een beetje mazzel zal de heilige Lucas verschijnen om de aan flinters geschoten soldaten weer tot leven te wekken en te herenigen met hun dierbaren. 

Biden: nieuw plan wapenstilstand Gaza en roept Hamas op het te accepteren

Tijdens een toespraak vanuit het Witte Huis heeft de Amerikaanse president Joe Biden een nieuw plan gepresenteerd voor een wapenstilstand in Gaza, waarbij door Hamas gegijzelden zouden worden vrijgelaten.

Volgens Biden is Hamas, de terroristische organisatie, "niet langer in staat" om aanvallen zoals op 7 oktober uit te voeren op Israël. Hij benadrukte dat het nu cruciaal is dat zowel Hamas als Israël instemmen met een akkoord voor een wapenstilstand. 

"Dit is een beslissend moment," aldus Biden. Verschillende eerdere voorstellen voor een wapenstilstand zijn de afgelopen maanden gestrand vanwege bezwaren van of Israël of Hamas. Biden sprak nu over een plan dat recentelijk door Israël aan Hamas is voorgelegd via Qatarese bemiddelaars. Het plan zou in drie fasen moeten worden uitgevoerd.

In de eerste fase wordt een tijdelijke wapenstilstand van zes weken gehandhaafd door Israël, waarbij ook troepen worden teruggetrokken uit dichtbevolkte gebieden in Gaza. Hamas zal hierbij enkele gijzelaars vrijlaten, waaronder vrouwen, gewonden en ouderen. Daarnaast zullen dagelijks 600 vrachtwagens met hulpgoederen Gaza binnenkomen en kunnen Gazaanse burgers terugkeren naar hun huizen.

In fase 2 van het plan zullen Israëlische troepen zich volledig terugtrekken uit Gaza, en wordt de tijdelijke wapenstilstand omgezet in "een permanent einde van vijandelijkheden" en zullen alle overgebleven gijzelaars, inclusief mannen en militairen, door Hamas worden vrijgelaten.

Fase 3 zal het startsein geven voor de wederopbouw van Gaza met steun van de VS en andere landen. Ook zullen in deze fase de overblijfselen van overleden gegijzelden vanuit Gaza door Hamas aan Israël worden overgedragen.

Het zal een uitdagende taak zijn om alle drie de fasen uit te voeren, erkende Biden. Vooral de overgang van fase 1 naar 2 zal complexe onderhandelingen vereisen, onder begeleiding van de VS en Qatar, aldus de president.

Naast het verzoek aan Hamas om in te stemmen met het voorstel, riep Biden ook de Israëlische regering op om standvastig te blijven en zich te houden aan de overeenkomst, ondanks mogelijke weerstand in de samenleving en binnen de Israëlische regering.

De Amerikaanse president plaatste zichzelf voor het eerst in het middelpunt van de langlopende onderhandelingen over een staakt-het-vuren en drong er bij diegenen die vrede wilden op aan om hun stem te laten horen, en zei dat dit de beste manier was om een einde te maken aan het conflict.

"Het is tijd dat deze oorlog eindigt en dat de dag erna begint," zei hij.

Oekraïne mag Nederlandse F-16's inzetten in Rusland

Nederland heeft verklaard dat de F-16's die het aan Oekraïne levert vrij kunnen worden ingezet op doelen in Rusland zonder voorafgaande toestemming van de Verenigde Staten. Demissionair minister van Buitenlandse Zaken, Hanke Bruins Slot, heeft dit laten weten aan persbureau ANP.

Het gebruik van de Nederlandse gevechtsvliegtuigen is niet beperkt tot de grensstreek bij Charkiv. De F-16's zijn van Amerikaanse makelij en de VS hebben lange tijd de levering ervan aan Oekraïne tegengehouden. Echter, volgens Bruins Slot is er nooit over beperkingen besproken bij het gebruik van deze jachtvliegtuigen door Oekraïne.

Bruins Slot deed deze uitspraken tijdens een bijeenkomst van NAVO-ministers van Buitenlandse Zaken in Praag. Eerder was bekend geworden dat de Amerikaanse president Biden heimelijk toestemming had gegeven aan Oekraïne om Amerikaanse wapens te gebruiken op Russisch grondgebied, maar initieel enkel voor doelen in de buurt van Charkiv. 

Oekraïne heeft specifiek verzocht om meer "flexibiliteit" in de verdediging van Charkiv, nadat het offensief eerder deze maand begon. Nederland levert in totaal 24 F-16's aan Oekraïne. Duitsland heeft gisteren ook groen licht gegeven voor het gebruik van Duitse wapens door Oekraïne op Russisch grondgebied. Bondskanselier Olaf Scholz benadrukte dat dit nodig is voor de verdediging van het land.

President Zelensky van Oekraïne was afgelopen dinsdag in Brussel en pleitte opnieuw voor de steun in wapenleveringen, waarbij hij benadrukte dat het essentieel is om vrij te zijn in het gebruik van deze wapens.

Israel-fan weggejaagd met waterpistool in Rotterdam

Een man met een Israel-vlag was niet welkom in de "liberated zone" bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam

Met een waterpistool en rennende mannen werd hij weggejaagd. Wat vind je hier van?

Koolhof, Haase en Van de Zandschulp dubbelen door op Roland Garros, Rojer eruit

Op het gravel van Roland Garros zijn met de nodige vertragingen wegens regenval ook de toernooien in het dubbelspel van start gegaan. In Parijs kwamen vooral in het mannendubbelspel al flink wat Nederlanders in actie, met gemengde resultaten.

Wesley Koolhof is met zijn Kroatische partner Nikola Mektic als zevende geplaatst en opende zijn toernooi tegen oud-partner Matwé Middelkoop, met wie hij zijn eerste drie ATP-titels won, en Sander Arends. Dat werd een mooie strijd, waarin Koolhof en Mektic te sterk waren: 6-4, 6-7 (3), 7-5.

David Pel opende met André Göransson uit Zweden tegen de Australiërs Max Purcell en Jordan Thompson en begonnen daarbij lekker. Daarna zakte het echter in en met 7-6 (7), 3-6, 4-6 ging het Nederlands-Zweedse duo ten onder, waardoor de Australiërs in ronde twee tegen Koolhof en Mektic spelen.

Robin Haase en Botic van de Zandschulp openden tegen het Franse wildcardduo Alexandre Müller/Luca Sanchez en kenden niet al te veel problemen: 6-2, 6-4.

Voor oud-winnaar Jean-Julier Rojer (2022) en zijn Britse kompaan Lloyd Glasspool eindigde het toernooi al na één ronde: het als achtste geplaatste Argentijnse duo Maximo Gonzalez/Andres Molteni was met 6-7 (3), 3-6 een maatje te groot.

Sem Verbeek is bezig aan een uitstekend jaar en samen met de Amerikaan Reese Stalder mocht hij in Parijs zijn Grand Slam-debuut maken. Dat bleef wel bij één wedstrijd, want met 3-6, 4-6 gingen ze ten onder tegen de Indiër Sriram Balaji en diens Mexicaanse kompaan Miguel Angel Reyes-Varela.

In het vrouwentoernooi moest Demi Schuurs zich terugtrekken met een blessure. Samen met Luisa Stefani was ze als derde geplaatst en niet lang na het terugtrekken meldde de Braziliaanse dat zij ook het gemengd dubbelspel niet ging spelen, want na haar partner Schuurs had ze zelf ook een lichte blessure opgelopen in de training.

Arantxa Rus speelde samen met de Russische Anna Blinkova wel en begon met een ware thriller tegen het Franse wildcardduo Alizé Cornet/Fiona Ferro. Het was Cornet's laatste professionele wedstrijd, want Rus en haar Russische partner wonnen met 7-6 (6), 3-6, 7-6 (3).

Swiatek en Gauff naar achtste finales Roland Garros, Rus sneuvelt

Ook in het vrouwentoernooi op Roland Garros begint het inmiddels weer een beetje op te schieten, nadat regen enkele dagen lang roet in het eten gooide. Inmiddels zijn ook hier de eerste achtstefinalisten bekend en kunnen we dus kijken wie er nog kans maken op de winst.

Eerst de derde ronde, waarin titelverdedigster en wereldranglijstaanvoerder Iga Swiatek uit Polen weinig moeite kende: ze klopte Marie Bouzkova uit Tsjechië met 6-4, 6-2. De Amerikaanse Coco Gauff (3), twee jaar geleden de verliezend finaliste, won met 6-2, 6-4 simpel van de Oekraïnse Dayana Yastremska (30) en staat zo ook bij de laatste zestien.

De als vijfde geplaatste Tsjechische Marketa Simkova won in de tweede ronde na een uiterst stroeve start van de Amerikaanse qualifier Katie Volynets (0-6, 6-1, 6-4) en rekende vrijdag in de derde ronde af met de Franse wildcardspeelster Chloé Paquet: 6-1, 6-3.

Simkova neemt het in de achtste finales op tegen de Servische qualifier Olga Danilovic, die in de tweede ronde verrassend met 6-7 (3), 7-5, 6-4 van de Amerikaanse Danielle Collins (11) won. Vervolgens rekende ze af met de Kroatische Donna Vekic, wat na een matig begin een ware thriller werd: 0-6, 7-5, 7-6 (8).

De Tunesische Ons Jabeur (8) won met 6-4, 7-6 (5) van Leylah Fernandez (31) uit Canada en neemt het in de achtste finales op tegen de jonge Deense Clara Tauson. Die staat voor het eerst in de achtste finales op een Grand Slam-toernooi en dat is dikverdiend: in de tweede ronde schakelde ze oud-kampioene Jelena Ostapenko (9) met 7-6 (4), 4-6, 6-3 uit, om daarna de Amerikaanse oud-finaliste Sofia Kenin met 6-2, 7-5 aan de kant te schuiven.

De Wit-Russische Aryna Sabalenka (2) moet zaterdag haar derderondepartij nog spelen, nadat ze met twee keer 6-2 simpel van de Japanse qualifier Moyuka Uchijima won - Paula Badosa uit Spanje wacht zaterdag. Arantxa Rus sneuvelde in de tweede ronde ook, de Nederlandse was met 3-6, 4-6 niet opgewassen tegen de als vierde geplaatste Kazachse Elena Rybakina.

Dan nog de Chinese Zheng Qinwen (7), die won met twee keer 6-2 van Tamara Korpatsch uit Duitsland, terwijl het doek viel voor nog een topspeelster: Daria Kasatkina uit Rusland, als tiende geplaatst, ging met 7-5, 6-2 ten onder tegen de Amerikaanse Peyton Stearns.

Griekspoor in derde ronde Roland Garros, Sinner en Alcaraz in achtste finales

Na flink wat vertraging vanwege regenval schiet het inmiddels aardig op met Roland Garros. Op het Parijse gravel wordt druk getennist en in het mannenenkelspel zijn zelfs de eerste namen in de achtste finales alweer bekend, tijd voor een overzicht dus.

We beginnen nog even met de tweede ronde, waarin titelverdediger en nummer één van de plaatsingslijst Novak Djokovic uit Servië met 6-4, 6-1, 6-2 van de Spanjaard Roberto Carballés Baena won. De als vierde geplaatste Alexander Zverev uit Duitsland begon stroef tegen David Goffin, maar zette de Belg vervolgens opzij: 7-6 (4), 6-2, 6-2.

Zverev neemt het zaterdag in de derde ronde op tegen niemand minder dan Tallon Griekspoor. De als 26e geplaatste Nederlander klopte in zijn openingswedstrijd de Amerikaan Michael McDonald met 6-3, 6-4, 1-6, 6-2 en won vervolgens in de tweede ronde met 7-6 (2), 6-3, 6-3 van Luciano Darderi uit Italië.

De Rus Daniil Medvedev (5) had het uiterst makkelijk: Miomir Kecmanovic uit Servië gaf bij een 6-1, 5-0 achterstand op. Landgenoot Andrey Rublev (6) speelde al in de derde ronde, maar daar eindigde het toernooi voor de Rus: Matteo Arnaldi uit Italië was met 7-6 (6), 6-2, 6-4 te sterk. Arnaldi speelt op zijn beurt in de achtste finales tegen Stefanos Tsitsipas (9) uit Griekenland, die met 6-3, 6-3, 6-1 won van de Chinees Zhang Zhizhen.

Casper Ruud (7) uit Noorwegen had het moeilijk met de Spanjaard Alejandro Davidovich Fokina, maar won wel met 7-6 (5), 1-6, 6-3, 4-6, 6-3. De Pool Hubert Hurkacz (8) stuurde Brandon Nakashima met 6-7 (2), 6-1, 6-3, 7-6 (5) terug naar de VS, terwijl de Bulgaar Grigor Dimitrov met 6-0, 6-3, 6-4 vrij soepel afrekende met de Hongaar Fabian Marozsan.

Tot slot nog de nummer drie van de plaatsingslijst: Carlos Alcaraz uit Spanje rekende met 6-4, 7-6 (5), 6-3 af met de Amerikaan Sebastian Korda. Hij speelt hierna tegen diens landgenoot Ben Shelton (15) of de Canadees Felix Auger-Aliassime (21), die op vrijdag na negen games in de eerste set op moesten houden en die zaterdag door kunnen gaan.

FOK! Wat een weer: overwegend droog

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goede morgen!

Het was helemaal geen slechte dag gisteren, althans hier in de Achterhoek. Toch heeft het overal wel iets geregend, in het zuidwesten viel de meeste neerslag. En vandaag?

Vanochtend is het bewolkt en valt er vooral in het zuiden en westen van het land af en toe nog regen. Elders wordt het zo goed als droog. Landinwaarts waait het zwak tot matig uit het noordwesten. Aan zee en op het IJsselmeer staat een (vrij) krachtige noordenwind, windkracht 5-6.

Vanmiddag is het eerst bewolkt maar in het oosten en noordoosten breekt de zon door. Het blijft op de meeste plaatsen droog maar in het zuidoosten is een enkele bui mogelijk. De middagtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het zuidwesten tot 22°C plaatselijk in het oosten. De wind is noordelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Vanavond is het overwegend bewolkt en is het op de meeste plaatsen droog. De noordelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vannacht is het droog, op mogelijk wat motregen in Zuid-Limburg na. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C. Er staat een matige noordwestelijke wind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6. (Bron: KNMI)

Tot morgen!   

               

 wat bewolking en wat blauwe lucht in België/Frankrijk (Foto: Professionele-idioot)
Wat bewolking en wat blauwe lucht in België/Frankrijk (Foto: Professionele-idioot)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.

                                                              

Random Pics van de Dag #1292

Elke dag (nou ja, zoveel mogelijk) een dosis plaatjes en memes. Random.

Grappig, mooi, bizar, interessant of compleet WTF?!?! Alles kun je hier tegenkomen.

En weet je een onderschrift bij een bepaalde foto? Zet het in de comments (die staan op de laatste pagina!)

Doen plaatjes het niet? Schakel dan je adblocker uit. Liever toch bannervrij FOK!ken? Neem een premium account en steun FOK!

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1314
special
Random Pics van de Dag #1313
review
Alan Wake II: Night Springs
special
Random Pics van de Dag #1312
special
Pinkpop 2024: een terugblik
special
VrijMiBabes #215 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.