Wat een kleuter-zondag!

Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "Wat een kleuter-zondag..."

In reactie op Het Glazen Huis & andere goede doelen

Hej Sunnie!

Leuk weer wat van je te horen man, want ik was een beetje gedeprimeerd geraakt vanwege het verloop van de ochtend. Vanmorgen was wat veel vaders in Nederland als absolute hel zouden bestempelen. Kleuterbioscoop.
Nu zul je je afvragen 'wat de FOK! is een kleuterbioscoop?'. Nou, kijk. Het is gewoon een doodnormale bioscoop, zo een waar de avond ervoor nog stevig werd gevingerd op de achterste rij, maar dan zonder dat het licht geheel gedimd wordt. Verder staat het geluid wat zachter en zit de zaal vol met met kinderen van een jaar of vijf en hun ouders, voogden, begeleiders, babysitters of au pairs. Dat zijn geen van allen punten die uitnodigen tot een aftrek- of vingersessie. Wat jammer is, want de film leende zich daar wel degelijk voor. Het gebeurt namelijk niet elke dag dat je erachter komt dat K3 gezamenlijk in één bed slaapt, Kathleen een staartje krijgt en leert miauwen en vertelt dat Karen en Kristel heel erg veel van poesjes houden. Ik bedoel; hoe geil wil je het hebben?

Zoals je wellicht zult raden zijn we naar K3 en de Kattenprins geweest hier in de Kroon in Zwolle. De kinderen hebben een heus filmdiploma gekregen en wat kreeg pappa? Een melding van zijn Renault Espace 2.0T dat ik de bandenspanning moest controleren. Joepie!

Braaf als ik ben natuurlijk meteen naar de Shell gereden en 50 cent betaald voor lucht (werkelijk!). Linksvoor, rechtsvoor en linksachter gingen prima. Netjes op 2.3, 2.3 en 2.2 bar ingesteld. De laatste leek goed te gaan tot ik opeens een dot lucht tegen mijn hand aan voelde spuiten. Ventiel stuk en mijn band liep in rap tempo leeg. En tja, dan moet je op zoek naar de reserveband. Boekje erbij en gevonden. Dat ding blijkt onder de auto te hangen. Geniaal. Maar ja, dan ben je een dik uur verder als je verder rijdt en dan rijd je natuurlijk compleet voor lul. Drie enorm geile velgen onder je bak en dan één zo'n lullig, oranje gespoten thuiskomertje met een sticker erop 'MAX 130Km/U !'. Op die manier weet elke Lada dat hij je er met gemak uittrekt, maar - belangrijker - ook dat je een lekke band hebt gehad en dus scheldend en vloekend aan de kant van de weg hebt gestaan om dat gedrocht van een reservewiel eronder te proppen. Oftewel; mijn dag zit er alweer behoorlijk op. Van ellende gaan we zo nog maar even wandelen in het winterzonnetje en voor hen die mij kennen; dat is een unicum te noemen. Blijkbaar zijn mijn hersenen aangetast.

Wat betreft die goede doelen. Tja, het is geen wonder dat marathonuitzendingen nog maar door vier Greenpeace-leden worden bekeken. Je wordt doodgegooid met goede doelen en het is eenvoudigweg niet te doen aan alle goede doelen wat te geven. Over Greenpeace gesproken; die bemoeien zich nu weer met de consoles. De XBox360, PlayStation 3 en Wii schijnen niet milieuvriendelijk genoeg te zijn en mediageil als ze zijn spreekt Greenpeace er schande van. Wat is dat toch met die achterlijke, achtergebleven kuthippies en hun boomknuffelarij? Wat interesseert mij het nou dat er giftige shit in zit of dat ze stroom verbruiken? Ik wil gewoon vette games spelen op die dingen. Stekker erin en gaan met die banaan. Alsof die Rainbow Warrior-kutboten van Greenpeace met roeispanen worden aangedreven ofzo. Flikker toch op zeg. Greenpeace-activisten zijn niet meer dan een bende mislukte idealistjes die zijn overgebleven uit de sixties. Teveel LSD en iets te diep in het waterpijpje gekeken. Compleet wereldvreemd die lui, en het zou zo ongeveer al verboden mogen worden als zijnde een criminele organisatie. Ophoeren.
Net als Marianne Thieme eens gefileerd bij de slager zou moeten belanden. Want in navolging van de bullshit van Al Gore in zijn film 'An Inconvenient Truth' is er nu 'Meat the Truth'. En guess what? Veeteelt draagt volgens Thieme en haar dierenvriendjes het meest bij tot 'global warming'. Jaja. Koeien schijten namelijk en in stront zit CO2 en van CO2 smelten de poolkappen, verzuipen de ijsberen en is de wereld binnen 5 jaar (eerdere berekeningen van 20 jaar blijken al achterhaald) naar de tering. Vooral vanwege de veeteelt dus.
Dat betekent dat we koeien moeten uitroeien. Allemaal ruimen. Koeien, varkens, schapen, paarden. Allemaal hoppekee, de verbrandingsoven in. Kunnen ze niet meer schijten en is de wereld van de ondergang gered. Als we Marianne Thieme moeten geloven natuurlijk (en als we überhaupt in de global warming fabel geloven).

Persoonlijk denk ik dat Marianne Thieme eindelijk een keer ontmaagd moet worden, zodat ze niet continu met kutkramp rondloopt en leert genieten van een lekker stuk vlees. Gezien haar liefde voor dieren zou het me dan weer niet verbazen als ze zou kiezen voor een stuk paardenworst, maar goed, dat moet ze helemaal voor zichzelf bepalen verder.

En nu we het toch over kutwijven hebben; Manon Thomas heeft een wet! Jazeker; de Manon-Thomas-Wet gaat waarschijnlijk al in januari of februari in en houdt in dat je schuldig bent aan heling als je foto's plaatst die van andermans pc zijn 'gestolen'. Of daarbij ook wordt gekeken of de persoon in kwestie het materiaal niet zelf heeft gedeeld met de hele wereld zoals Manon Thomas deed is nog onduidelijk. Wél duidelijk is natuurlijk dat deze wet er vooral is gekomen om politici die compromitterend materiaal van zichzelf hebben te beschermen. Manon Thomas kan trots op zichzelf zijn. Die vent van haar spoort ook niet trouwens. Kreeg een mailtje van hem dat de foto's bij ons op het forum stonden. Heb ze verwijderd en kreeg keurig een bedankje gevolgd door nog een mailtje. Was een foto op een andere pagina vergeten. Dat was de foto waar ze wijdbeens haar kale kut ligt te showen voor de hele wereld. Je weet wel; met naaldhakken op bed in de 'kom, neuk me keihard jij vuile teringlijer' pose. Deze foto werd door hem omschreven als 'de meest vreemde foto staat er nog'.
Huh? WTF?
Moest ik werkelijk geloven dat het zo vreemd is dat Manon Thomas voor iedereen haar poten spreidt dan, nadat ze ze vrijwillig geshared heeft op haar laptop en nu geld wil zien voor het gedeeld hebben van haar kut? Yeah, right!

Misschien moet Manon contact opnemen met webcamsex-Kelly. Die laat zijn binnenstebuitengevouwen lul ook zien voor geld.

Sun, tot volgende week.
Ik ga wandelen.
Laterz!

Danny