Chinaphones met grote schermen, en weinig rand

Ook de Chinezen hebben niet stil gezeten met alle ontwikkelingen in de smartphone markt. Vooral op het gebied van schermen is het weer zoeken naar het ideale formaat met de steeds dunner wordende randen. Zo ook de onderstaande vier toestellen die op hun beurt grote schermen hebben, maar qua vorm-factor in de buurt komen van normale 5.5-inch toestellen. 

adswinnieverneemix2

Een 6-inch scherm met 2K resolutie maakt deze Vernee Mix 2 wel een toppertje. Voor een bedrag van €144,57 haal je dus een toestel in huis met naast een mooi display, 4GB werkgeheugen, 64GB opslag en de MTK6757CD octa-core processor. Check voor volledige specificaties op de pagina van deze Chinaphone.

adswinniecubotx18

Met een wat andere vormfactor kan je deze Cubot X18 in huis halen voor zo'n €100. Je betaalt voor de looks, want de hardware is wel iets minder dus houd daar rekening mee, het is 'maar' een HD-scherm, en je hebt de beschikking over 3GB werkgeheugen en de MTK6737T processor. Volledige specificaties zijn hierrrrr te vinden.

adswinnieelephons8

Zie hier de Elephone S8. Ze weten in ieder geval wat je moet doen als je het scherm groter maakt, ook de resolutie omhoog krikken. Met 2K zit dat wel goed, en de 4000mAh accu biedt voldoende energie. Alle overige specs zijn ook 'high-end' te noemen, en voor dat geheel moet je €200 euro neerleggen. Check hier de overige specificaties.

adswinnieuhans2

En met een nog wat onbekender merk sluiten we af. Deze Uhans Max 2 heeft een scherm van maar liefst 6.44-inch met een FullHd-resolutie. Je moet €119 neerleggen voor dit toestel en ze hebben geprobeerd een balans te zoeken tussen het uiterlijk en innerlijk. Er zitten maar liefst 4 camera's op, 4GB werkgeheugen, en een 4300mAh accu. Kortom, lees even goed de rest van de specificaties en wacht vooral wat ervaringen van mensen die hem al hebben af. Specificaties hierrrr....