Fun met Funda 271 - klusser de klus

Vandaag een leuke woning voor iemand die van aanpakken weet. Heb jij twee rechterhanden? Gaat geen klus jou te ver? En weet je niet van ophouden? Deze woning-to-be in Wormerveer is echt jouw ding!

Het is nu eens geen kasteel of bijzonder, modern ontwerp. Nee, gewoon een recht toe, recht aan huisje deze keer. Alles is een beetje gedateerd en mag wel eens vernieuwd worden. Keuken is aan vervanging toe, mooie klus. Toilet kan ook niet meer, mooi werk voor de handige klusser. Nog een leuke klus, waarvoor de kozijnen zo te zien al binnen staan, is een dakkapel erop zetten. Wordt het mooi licht en ruim van boven.

Tuinhuisje in de tuin? Leuk, maar kijk eens naar de foto. Die kun je beter niet meer gaan opknappen: omduwen en een nieuwe neerzetten is een slimmere klus.

Overzichtelijk projectje en het wordt een leuk huisje, toch?

Oh wacht! Die olifant in de kamer heb je toch wel gezien zeker? Nee, die staat niet op de foto, maar zit verstopt onder de grond: je moet vóór dat je al die andere klusjes kunt gaan doen eerst wel even de complete fundering te vernieuwen!

(foto: Funda)
(foto: Funda)

(foto: Funda)

(foto: Funda)

(foto: Funda)
(foto: Funda)

(foto: Funda)
(foto: Funda)

(foto: Funda)
(foto: Funda)