FOK! wordt mediapartner van FirstLook

Over drie weken gaat in de Westergasfabriek in Amsterdam de grootste gamesbeurs van Nederland weer van start, dan organiseert Blammo twee dagen lang FirstLook.

Een evenement zo groot als dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan, sterker nog, FOK! zal dit jaar mediapartner zijn van het evenement. Wat houdt dat in? Allereerst zullen we de komende weken op FOK!games uitgebreid berichten over alle games die speelbaar zullen zijn op de beurs en kijken we natuurlijk wat er verder nog te doen is. Op het forum zal er in GAM ook genoeg te doen zijn. Zo gaan we binnenkort een topic openen waar je terecht kan met al je vragen aan de organisatie. Niet alle vragen zullen ook beantwoord worden, maar van tijd tot tijd zal iemand van Blammo langshuppelen om jullie nieuwsgierigheid te bevredigen.

Daarnaast zullen we natuurlijk verslag doen vanaf de beurs door middel van sfeerimpressies, interviews en dergelijke. In de week van de beurs zullen we ook een shitload aan goodies gaan verloten die je zult kunnen ophalen op FirstLook. Denk hierbij aan zaken als t-shirts, truien, tassen etc. Als laatste zal voor iedereen die nog geen Hype heeft bemachtigd het magazine ter plekke gratis te verkrijgen zijn.

"Firstlook is het meest prestigieuze en exclusieve game-event van Nederland. Dankzij een uitgekiende timing zal een zeer exclusieve groep gamers kunnen genieten van previews van games die pas tijdens de Feestdagen in de winkels zullen liggen. Dichterbij een E3, de Game Covention in Leipzig of de Tokyogameshow is de Nederlandse gamer nog niet geweest.

Maar Firstlook biedt meer. Gedurende het evenement worden op het podium de nationale finales van de World Cyber Games gespeeld. De beste gamers zullen alles uit de kast moeten trekken om hun plek voor de wereldfinale veilig te stellen. Gaming op topniveau gegarandeerd!"