FOK!-tv trekt 46.000 kijkers met Georgina interview

Het interview dat FOK!-tv had met Georgina Verbaan heeft ruim 46.000 kijkers getrokken. Zestig procent van de kijkers koos voor de download, de overige veertig procent bekeek een stream die in drie verschillende formaten werd aangeboden. De kijkers kwamen overigens niet alleen uit Nederland, ook in het buitenland werd de film gedownload. In totaal werd er 2,5e Tb aan dataverkeer verbruikt. De snelheid was in de piek 115 mbit per seconde.

De playmate gaf het interview ter gelegenheid van haar verschijning in de Playboy. In het twaalfminuten durende gesprek vertelt ze onder meer over haar preutsheid en de verplichte schaamstreekfoto's. Ook de discussie rond de echtheid van haar 'bustepartij' komt aan bod.

Woensdag is er weer een nieuwe aflevering van FOK!-tv. Dit keer is er een impressie te zien van Giel Beelens ochtendprogramma, waar FOK! een tijdje terug te gast was. Verder hebben wij een gesprek met cabaretier Guido Weijers, wiens programma 'Oxymoron' aanstaande zaterdag bij de VARA is te zien.
Sjors
46.000 kijkers voor Georgina op FOK!-tv.