CD: TrackAddicts - Handgrenades & Butter

Na het horen van dit album weet ik één ding zeker; deze gasten wil ik live aan het werk zien. Deze plaat is bijzonder afwisselend en je hoort dat hier echte liefhebbers aan het werk zijn. Het is moeilijk om aan te geven tot welke stijl de TrackAddicts behoren; het beste antwoord lijkt me de ‘TrackAddicts-stijl’. Misschien dat je ze wat kunt vergelijken met Relax als het om uitstraling gaat, maar muzikaal zijn er toch wel aanzienlijke verschillen. Dit is een album dat grote groepen mensen zal kunnen aanspreken. Ten en Zwasi hebben op bijzonder knappe wijze een aantal stijlen door elkaar gemixt, waardoor er een funky geheel ontstaan is, dat niet snel zal gaan vervelen. Begin volgend jaar zal er een tweede album van de groep verschijnen en ik moet zeggen dat ik er al met smart op zit te wachten.

Mocht je het album niet kunnen vinden in de winkel, is het te bestellen op http://www.trackaddicts.nl/home.html. Ook vind je daar de tourdates en kun je er enkele tracks luisteren.

Artiest: TrackAddicts Titel: Handgrenades & Butter Label: Idolmedia Releasedatum: Voorjaar 2004 Lengte: 56:09 Genre: Hiphop/Soul/Funk
1. Unwind
2. Turn It Up
3. Moshpit
4. Rock&Rollstar
5. Booty
6. Hear Me Out
7. Dutchy
8. Play My Track
9. Secret Tales
10. Liposuction
11. Touch You
12. Real
13. T.A.Team
14. Lau
15. Had Rin Beach