Pentagon ontkent verklaring klokkenluider over berging UFO's, wie geloof jij?

David Grush, voormalig medewerker Pentagon beweerde onder ede dat de VS buitenaardse vliegende objecten hebben geborgen en 'biologische overblijfselen van buitenaardse piloten' hebben onderzocht. Het Pentagon ontkent. Wie geloof jij?

UFO ( Beeld: stockgiu on Freepik)
UFO (AI Beeld: stockgiu on Freepik)

David Grush was tot een paar maanden geleden verantwoordelijk voor de analyse van onverklaarde fenomenen, of kortweg UAP (Unidentified Aerial Phenomenon) - UFO's bij het Amerikaanse ministerie van Defensie. Hij zegt hierbij informatie te hebben gekregen over een tientallen jaren durend Pentagon-project: namelijk het herstellen, onderzoeken en herbouwen van gecrashte UAP's. Zijn superieuren ontzegden hem daarop directe toegang tot het project - en daarom besloot hij, volgens de ex-majoor, naar de media te gaan.

Volgens Grusch werden niet alleen de vliegende objecten van de aliens gevonden, maar ook de 'biologische' overblijfselen van de buitenaardse piloten, zoals de voormalige agent van de geheime dienst beweerde tijdens een congreshoorzitting. Daar werd hem gevraagd of hij deze buitenaardse lijken zelf had gezien: "Nee, dat heb ik zelf niet gezien."

735 stemmen , laatste: 07-08-2023, 13:07